Definisali odnose: Rusi nam edukuju kadar

Gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić i predstavnik firme "Targin" iz Rusije Sergej Vinogradov potpisali su Memorandum o definisanju međusobnih odnosa.

Srbija

Izvor: Beta

Nedelja, 29.05.2016.

10:53

Definisali odnose: Rusi nam edukuju kadar
Foto: Thinkstock

Kompanija "Targin" bavi se poslovima podrške NIS - Gaspromnjeft, a potpisani Memorandum predviđa da će ona obezbeđivati kadrove i vršiti edukacije, selekciju i ostalo potrebno za zapošljavanje kod NIS - Gaspromnjefta.

Grad Zrenjanin preuzeo je obavezu da će pružiti podršku i sa svojim resursima obezbediti selekciju radne snage, najpre putem Nacionalne službe za zapošljavanje, a potom i aktivnim školovanjem potrebnih kadrova.

Ruska kompanija Targin bavi se uslužnim delatnostima u vezi sa istraživanjem i eksploatacijom nafte i gasa, a počela je sa radom 1938. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Svet

Sledi zabrana: Nova pravila za iznajmljivanje stana

Američka digitalna platforma za iznajmljivanje smeštaja Airbnb saopštila je da će do kraja sledećeg meseca zabraniti upotrebu unutrašnjih sigurnosnih kamera u zajedničkim prostorima smeštajnih objekata širom sveta.

8:21

12.3.2024.

6 d

Podeli: