Pregovara se o Železari, ali tajno

Železara Smederevo ima budućnost, proizvodnja se odvija nesmetano, ima i zainteresovanih za nju a o tome ko su oni govorićemo tek kada se potpiše ugovor.

Srbija

Izvor: B92

Utorak, 11.02.2014.

13:51

Default images

To je izjavila gradonačelnica Smedereva Jasna Avramović, nakon obilaska pogona Tople valjaonice i dodala da do potpisivanja memoranduma sve ozbiljne kompanije pregovore vode u tajnosti, a "kada se to desi, odnosno kada se postigne dogovor, javnost će biti obaveštena".

Ona je rekla da iza Železare stoji cela vlada, prvi potpredsednik Aleksandar Vučić, Grad Smederevo i da se su svi saglasni u tome da Železara ima budućnost i da mora da radi. "Podrška Aleksandra Vučića je garant toga", rekla je Avramović, dodajući da nijedan radnik ne sme da ostane bez posla, već je cilj da se pokrene i druga peć.

Izvršni direktor Železare, Bojan Bojković, rekao je da čeličana nastavlja sa nesmetanim i normalnim funkcionisanjem, ali i da krajnje rešenje ne mora uvek da bude strateški partner već da je važno da je fabrika samoodrživa.

Prema njegovim rečima, sa preduzetim merama države "obezbeđen je proizvodni ciklus do kraja godine".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: