Srbija

Nedelja, 19.01.2014.

09:17

"Potrošeni ogromni novci u RTB Bor"

Ministar privrede Saša Radulović rekao je da nijedno preduzeće, pa ni RTB "Bor", koje je u restrukturiranju više neće moći da funkcioniše kao do sada.

Izvor: Tanjug

Default images

RTB "Bor" već duže posluje pozitivno, međutim, kao i druga preduzeća u restrukturiranju, godinama nisu imali nikakve obaveze prema državi, nisu plaćali porez, struju, vodu..., ali su uredno dobijali novac iz budžeta, rekao je Radulović za današnji "Blic".

Ministarstvo privrede insistira na tome da se opravda i dokumentuje svaki dinar koji je u RTB "Bor" došao iz džepova poreskih obveznika, a takav zahtev stvara nervozu kod onih koji se bore da ne izgube dosadašnje privilegije, istakao je Radulović.

"Najveće opstrukcije kod prikupljanja ličnih karata tih preduzeća dolaze upravo iz RTB "Bor" ", rekao je ministar privrede.

Radulović je istakao da su u RTB "Bor" potrošeni ogromni novci poreskih obveznika, da traže nove pare, "nema odgovarajuće dokumentacije, a ponašaju se kao da ih i dalje štite neki političari".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Amerika se predomislila: "Povlačimo"

Sjedinjene Američke Države su povukle licence kompanijama kao što su Intel i Kvalkom za isporuku 4G čipova za laptopove i mobilne telefone kineskom proizvođaču telekomunikacione opreme Huavei Technologies, ​​rekla su tri izvora.

9:51

9.5.2024.

1 d

Svet

Uvode novu novčanicu: Inflacija uzima danak

Zbog dramatičnog skoka inflacije u Argentini poslednjih meseci vlada u Buenos Ajresu povećala je veličinu svoje najveće novčanice u opticaju sa 5.000 na 10.000 pezosa, koja vredi oko 10 dolara.

14:39

9.5.2024.

1 d

Podeli: