Flaj Niki: Karte za Beograd-Beč

Niskotarifna aviokompanija Flaj Niki (Fly Niki) počela je da prodaje karte za liniju Beograd-Beč za putovanja od 1. februara 2010. godine.

Srbija

Izvor: Beta

Subota, 10.10.2009.

10:36

Default images

U Direktoratu civilnog vazduhoplovstva Srbije je rečeno da prevozniku Flaj Niki još nije izdata dozvola. Kako je ranije saopšteno, zahtev je u proceduri, ali Direktorat još čeka tehničku dokumentaciju austrijskog avioprevoznika čiji vlasnik je bivši vozač Formule 1 Niki Lauda.

Kako se navodi na sajtu kompanije www.flyniki.com, karta za putovanja u februaru u jednom smeru košta 29 evra sa taksama u "sejver i" (Saver i) tarifi, koja ne omogućava da se karta vrati, a za zamenu je potrebna doplata.

U skupljoj "fleks i" (Flex i) tarifi, koja omogućava vraćanje karte i zamenu bez plaćanja nadoknade, karta košta 384 evra.

Povratna karta iznosi 58 evra u jeftinijoj tarifi i 758 evra u skupljoj tarifi, dok karta koja se može vratiti ili bez nadoknade zameniti u jednom smeru košta 413 evra.

Sa beogradskog aerodroma "Nikola Tesla" lete dve jeftine aviokompanije: Džerman vings (German Wings) i Norvidžan er (Norwegian Air).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Svet

Sledi zabrana: Nova pravila za iznajmljivanje stana

Američka digitalna platforma za iznajmljivanje smeštaja Airbnb saopštila je da će do kraja sledećeg meseca zabraniti upotrebu unutrašnjih sigurnosnih kamera u zajedničkim prostorima smeštajnih objekata širom sveta.

8:21

12.3.2024.

6 d

Podeli: