Srbija

Ponedeljak, 28.04.2014.

17:18

“Karneksu“ priznanje za bezbednost

Kompanija "Karneks" osvojila je prvo mesto u oblasti bezbednosti i zdravlja na radu, u kategoriji kompanija koje imaju više od 250 zaposlenih.

Izvor: Tanjug

Default images

Povodom Svetskog dana bezbednosti i zdravlja na radu u Republici Srbiji, Ministarstvo rada, zapošljavanja i socijalne politike i Uprava za bezbednost i zdravlje na radu, dodelila je toj mesnoj industriji povelju “28. april“.

Karneks, koji zapošljava oko 1.000 ljudi je društveno odgovorna i ekološki svesna kompanija koja je opredeljena za neprekidno unapređenje sistema upravljanja zaštitom životne sredine, navedeno je u saopštenju te kompanije.

Karneks posluje u skladu sa standardom ISO 14001:2004, a primenjuje sistem menadžmenta OHSAS, usaglašen sa zahtevima standarda OHSAS 18001:2007 za proizvodnju stočne hrane, uzgoj svinja, proizvodnju mesa i proizvoda od mesa.

U toj kompaniji ističu da su već više od pedeset godina lider u proizvodnji prerađevina od mesa u Srbiji, kao i da se vode najvišim svetskim standardima poslovanja kako bi potrošačima pružili proizvod visokog kvaliteta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: