Srbija

Petak, 01.08.2014.

15:16

Mali: 270 kandidata za 20 fotelja

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali izjavio je da je na konkurse za direktore 20 javnih preduzeća stiglo preko 270 prijava.

Izvor: Beta

Default images

Predstavljajući rezultate gradske vlasti u prvih 100 dana rada, on je rekao da očekuje da će direktori tih gradskih javnih preduzeća.

Osnovni kriterijumi za izbor će biti znanje, sposobnost i to da li mogu da realizuju postavljene planove, rekao je Mali.

Gradonačelnik Beograda je rekao da za svih 29 gradskih javnih preduzezeća napravljen plan konsolidacije, napominjući da je njegova uprava zatekla gradska preduzeća koja prave gubitke.

Mali je istakao da je u neka javna preduzeća počela da posluju sa dobitkom i kao primer naveo da će "Ada Ciganlija" do kraja godine "sići" sa budžeta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Podeli: