Region

Ponedeljak, 29.05.2017.

13:23

Ikea za Hrvate sprema olakšice, niču centri

U julu ove godine Ikea će otvoriti svoj prvi centar za dostavu u Rijeci, dok je tokom avgusta planirano otvaranje centra u Splitu, saopšteno je iz te komanije.

Izvor: Tportal

Ikea za Hrvate sprema olakšice, niču centri
Foto: Getty images

U oba centra Ikea će zaposliti po pet radnika, pri čemu je konkurs za Rijeku u toku, dok je konkurs za rad u dostavnom centru u Splitu otvoren od ponedeljka 29. maja.

Reč je o dostavnim centrima u kojima će kupci moći da preuzmu proizvode koje su prethodno naručili putem Ikea internet-trgovine, a troškovi dostave u dostavni centar iznosiće 99 kuna (oko 1.600 dinara).

"Naš cilj je da učinimo Ikea rešenja što dostupnijima i pristupačnijima većini kupaca u Hrvatskoj. Otvaranjem dva dostavna centra u Splitu i Rijeci, korak smo bliže tom cilju. Trenutno razmatramo i druge lokacije u Hrvatskoj na kojima bismo mogli da otvorimo dostavne centre, kako bismo kupcima dodatno olakšali kupovinu i omogućili uštede", izjavila je Suzana Rumbak Baretić, menadžerka logistike i Ikei Hrvatska.

Ikea planira da otvori još nekoliko dostavnih centara u regionu u nadolazećem razdoblju, od čega dva u Hrvatskoj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Amerika se predomislila: "Povlačimo"

Sjedinjene Američke Države su povukle licence kompanijama kao što su Intel i Kvalkom za isporuku 4G čipova za laptopove i mobilne telefone kineskom proizvođaču telekomunikacione opreme Huavei Technologies, ​​rekla su tri izvora.

9:51

9.5.2024.

1 d

Svet

Uvode novu novčanicu: Inflacija uzima danak

Zbog dramatičnog skoka inflacije u Argentini poslednjih meseci vlada u Buenos Ajresu povećala je veličinu svoje najveće novčanice u opticaju sa 5.000 na 10.000 pezosa, koja vredi oko 10 dolara.

14:39

9.5.2024.

1 d

Podeli: