Dolazi nam sutra Kristofer Forbs

Na poziv predsednika Vlade Srbije, Ivice Dačića, u Srbiji će od 23. marta do 27. marta, boraviti potpredsednik Forbs izdavačke kompanije Kristofer Forbs.

Izvor: B92

Petak, 22.03.2013.

16:32

Default images

U ponedeljak, 25. marta, planiran je sastanak premijera Dačića, prvog potpredsednika Vlade i ministra odbrane Aleksandra Vučića i ministra finansija i privrede Mlađana Dinkića sa američkim gostom.

Istog dana Forbs će imati i sastanak sa delegacijom Telekoma Srbija, Elektroprivrede Srbije, a nakon toga će obići Beli dvor.

Za utorak, 26. mart, predviđen je obilazak Oplenca kao i sastanak Forbsa s rukovodstvom Fijata, i obilazak fabrike.

Premijer Srbije je posetio kompaniju "Forbs" početkom februara, tokom posete Vašingtonu. Tom prilikom Dačić je rekao da prioritet aktivnosti Vlade nije samo međunarodna politika, već i stvaranje uslova za privlačenje stranih investicija u Srbiju.

"Kada bi samo jedan sa liste Forbsovih najbogatijih ljudi na svetu uložio nešto u Srbiju, mislim da bi svim građanima Srbije bilo bolje", rekao je tada on, i dodao da je Forbs izrazio želju da pomogne Srbiji da dođe do stranih investicija.

Predsednik Vlade je tada pozvao Forbsa da poseti Srbiju već sledećeg meseca, odnosno u martu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: