Delta Đenerali: 5 mil. € penzija

Dobrovoljni penzijski fond Delta Đenerali do sada je isplatio preko pet miliona evra penzija, izjavila je direktor društva za upravljanje Nataša Marjanović.

Izvor: B92

Sreda, 24.10.2012.

20:14

Default images

Na konferenciji za novinare povodom šest godina poslovanja Delta Đenerali dobrovoljnog penzijskog fonda, ona je rekla da to društvo upravlja sa više od četiri milijarde dinara imovine i da ima skoro 50.000 članova.

Marjanovićeva je istakla da je Delta Đenerali penzijski fond prvo društvo za upravljanje privatnim penzijskom fondovima u Srbiji i da upravlja sa dva penzijska fonda.

Navela je da se radi o "Delta Đenerali bejzik fondu" i "Delta Đenerali indeks fondu", u kojem je, kako je napomenula, moguće štedeti u evrima.

Marjanovićeva je istakla da Dobrovljni penzijski fond Delta Đenerali od početka rada stalno beleži rast i da se približio tržišnom učešcu od 27 odsto.

Navodeći da su Delta Đenerali privatni penzijski fondovi u poslednje tri godini imali prinos veći od proseka tržišta, ona je istakla da štednja kroz ulaganje u penzijske fondova nije luksuz, nego neophodnost za sigurniju budućnost.

Delta Đenerali privatni penzijski fond (www.penzijskifond.rs) je osnovala kompanija Delta Đenerali osigiranje. Delta Đennerali društva za upralvanje pezijskim fondovima je član Đenerali grupe jedne od vodećih svetskih kompanija na tržištu osiguranja i na finasijskom tržištu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: