Telenor povećao prihode 10,7 odsto

Prihodi kompanije Telenor Srbija u trećem kvartalu ove godine iznose 11,347 milijardi dinara, što je povećanje od 10,7 procenata u odnosu na isti period lane.

Izvor: B92

Sreda, 24.10.2012.

12:27

Default images

Broj pretplatnika dostigao je 3,25 miliona, što je porast od tri odsto u odnosu na treći kvartal 2011. godine, saopštila je ta kompanija.

Kapitalni troškovi smanjeni su gotovo za polovinu u odnosu na isti period prošle godine nakon završetka modernizacije mreže početkom ove godine.

"Telenor Srbija i dalje beleži rast prihoda i nastavlja da učvršćuje poziciju na tržištu, uprkos nepovoljnom makroekonomskom okruženju i izuzetno jakoj konkurenciji. I dalje smo odlučni u nameri da našim korisnicima ponudimo još brže, sigurnije i pouzdanije usluge i planiramo da nastavimo sa novim ulaganjima u našu mrežu“, rekao je izvršni direktor finansija u toj kompaniji Erlan Neten.

Telenor grupa šesti je po veličini mobilni operator na svetu i na 11 tržišta ima 149 miliona korisnika, od čega 3,25 miliona u Srbiji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: