Vučić: Vlast pljačka preko opština

Vlast izmenama Zakona o javnom dugu planira da opštinama omogući neograničeno zaduživanje za "predizborna Potemkinova sela", upozorili su naprednjaci.

Izvor: Beta

Sreda, 19.10.2011.

15:31

Default images

"Planiraju još jednu pljačku i predizborno zaduživanje samo da bi zadržali makar i malo vlasti, a posle ko živ, ko mrtav. Baš njih briga šta će posle biti i ko će to da vraća. Važno im je da narod vidi da oni kao nešto grade i da tako dobiju izbore", kaže zamenik predsednika Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić.

Vučić je rekao da nije slučajno predsednik Srbije Boris Tadić rekao da za investicije ima još šest meseci, koliko je zapravo ostalo do izbora, i dodao da Tadić zna koliki je minus u državnoj kasi i da se vlast bavi jedino smišljanjem prevara radi dobijanja izbora.

"Nije slučajno predsednik (Srbije Boris) Tadić rekao da ima šest meseci za investicije" kazao je Vučić. On tvrdi da Tadić nije mislilo na "prave investicije", već na zaduživanje i pokušaj "da se zamažu oči građanima Srbije i na takav način kupi neki glas".

"Dosta je njihovih besmislenih igara, izbore dobiti neće. Demokratska stranka i Socijalistička partija Srbije zajedno su došli na vlast, zajedno će i u opoziciju. Vlast je sve napravila da posle njih bude potop i da oni ostanu na slobodi i ne odgovaraju za pljačke, ali posle izbora pročešljaćemo šta su radili", naveo je Vučić.

Vučić je kritikovao medije jer nisu izvestili o jučerašnjem incidentu u kojem je gradonačelnik Beograda Dragan Đilas u Ralji "građanina koji mu je postavio pitanje uhvatio za okovratnik i gurnuo".

"Sramno je da državni i gradski funkcioneri napadaju građane koji im postavljaju pitanja iz delokruga njihovog rada, kao što je to juče uradio Đilas i da niko ne sme da napiše nijednu reč o tome", rekao je Vučić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

44 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: