Jasna Matić menja Dinkića

Premijer Srbije Mirko Cvetković ovlastio je ministarku Jasnu Matić da u narednih 15 dana obavlja dužnost ministarke ekonomije.

Izvor: Beta

Ponedeljak, 21.02.2011.

13:38

Default images

Jasna Matić je tako ovlašćena da uz resor telekomunikacija i informacionog društva, obavlja i dužnost ministra ekonomije i regionalnog razvoja umesto Mlađana Dinkića kome je danas prestao mandat, kažu u kabinetu premijera.

Ministar za rad i socijalnu politiku Rasim Ljajić ovlašćen je i za dužnost ministra zdravlja umesto Tomice Milosavljevića.

Dužnost ministra za Nacionalni investicioni plan preuzela je ministarka za sport i omladinu Snežana Samrdžić-Marković, umesto Verice Kalanović.

Premijer Srbije u narednih 15 dana treba da preloži nove minister umesto Dinkića, Milosavljević i Kalanović, koje parlament treba da izabere većinom glasova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

51 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: