Milosavljević: Pobediti korupciju

Ministar zdravlja Tomica Milosavljević kaže da se iskreno zalaže za borbu protiv korupcije i kriminala u svim segmentima društva, pa i u zdravstvu.

Izvor: B92

Četvrtak, 04.11.2010.

16:46

Default images

On je to izjavio povodom hapšenja petoro lekara i dva predstavnika farmaceutske kuće Mark pod sumnjom da su davali, odnosno primali mito.

"Ostavljam nadležnima da rade svoj posao, a pojedincima da odgovaraju za svoje postupke i pred institucijama i pred javnošću", naveo je Milosavljević.

On je dodao da se ne oseća nimalo prijatno kada saznaje za hapšenja zdravstvenih radnika i da ga to veoma pogađa i kao čoveka i kao lekara, navodeći da se zalaže za borbu protiv korupcije i kriminala u svim segmentima društva, pa i u zdravstvu.

"Toj borbi dajem lični doprinos i želim da se žito razdvoji od kukolja i da beli mantili budu beli, a ne crni, i da oni koji su krivi budu kažnjeni, ali da stručni, pošteni lekari budu cenjeni", naveo je ministar zdravlja.

Zajedničkom akcijom Kriminalističke policije, Tužilaštva za organizovani kriminal i Višeg tužilaštva iz Beograda, na području glavnog grada, Kragujevca, Niša i Sremske Kamenice uhapšeno je petoro lekara i dva predstavnika farmaceutske kuće Mark, pod sumnjom da su davali, odnosno primali mito.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: