Simpo dobio nagradu u Ženevi

Kompanija SIMPO Line dobitnik je ovogodišnje prestižne nagrade International „Star for Quality“, koju dodeljuje „Business Initiative Directions“ (B.I.D.).

Izvor: B92

Četvrtak, 16.09.2010.

18:08

Default images

B.I.D. je organizacija koja se zalaže za promovisanje kulture kvaliteta među vodećim svetskim kompanijama.

Kriterijumi na kojima je zasnovana nagrada „International Star for Quality“ su izuzetnost u poslovanju, kvalitet, prestiž brenda, tehnologija, inovacija i širenje, a o dobitnicima odlučuje savet organizacije BID zajedno sa vodećim ljudima najuticajnijih svetskih kompanija.

Obrazlažući osnovu za odluku da se nagrada „Gold Star for Quality“ dodeli SIMPO Line-u, komisija je navela činjenicu da je ovo jedina kompanija za opremanje koja u svojoj listi referenci ima čak sedam svetskih lanaca hotela.

Simbol „Gold Star for Quality“ jedan je od najprepoznatljivijih amblema kvaliteta i izuzetnosti, a ova uspešna srpska firma postala je deo grupe globalnih poslovnih lidera koje okuplja ova prestižna nagrada.

SIMPO Line je deo SIMPO grupe, i posluje u oblasti opremanja svih vrsta enterijera – hotela, poslovnih i rezidencijalnih objekata, restorana, kancelarijskog prostora, zdravstvenih ustanova, fitness centara i školskih objekata po sistemu "ključ u ruke".

Impresivna lista referenci uključuje luksuzna odmarališta i hotele sa pet zvezdica, kao što su lanci „Holiday Inn“ i „Four Seasons“ i drugi.

35. međunarodna konvencija „Star for Quality“, održana u Ženevi 5. i 6. septembra, deo je „Business Initiative Directions Awards“, nagrada namenjenih prepoznavanju prestiža izuzetnih kompanija, organizacija i poslovnih ljudi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: