Vip kupio 40 "punta" na gas

Kompanija Vip mobajl je saopštila da je nabavila za službene potrebe 40 vozila "fijat punto" na tečni naftni gas, proizvedenih u Kragujevcu.

Izvor: Beta

Sreda, 03.02.2010.

09:06

Default images

Finansijski direktor Vip mobajla Roland Hajdner kazao je da se ta kompanija odlučila za kupovinu "fijata punto" jer su se potvrdili kao kvalitetna i pouzdana vozila i pohvalio početak proizvodnje ekološki prihvatljivih vozila na gas.

On je naveo da je poslovna politika Vip mobajla da saradnjom sa domaćim partnerima, što više podrži razvoj lokalne ekonomije I istakoa da su veoma zadovoljni nivoom profesionalizma i kvalitetom usluge koji su do sada pokazali.

Od dolaska na tržište Srbije u decembru 2006. godine, operater mobilne telefonije Vip mobajl je, kao najveća direktna strana investicija u zemlji do sada, ostvario saradnju sa više od 100 srpskih i na taj način neposredno zaposlio 1.500 ljudi, navodi se u saopštenju.

Mobilni operater Vip mobajl posluje u okviru austrijske kompanije Mobilkom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Podeli: