Vero ulaže 20 miliona evra u Srbiji

Grčki Veropoulos najavio je da će u Srbiji uložiti 20 miliona evra u već odobrene projekte.

Izvor: B92

Utorak, 11.03.2008.

14:10

Default images

Do sada je, kako se navodi u saopštenju, Veropulos investirao u Srbiji 40 miliona evra i za pet godina rada sagradio je i otvorio tri maloprodajna objekata u Beogradu, četvrti je u izgradnji, a peti počinje da se gradi.

Veropoulos planira i dalje da raste i nastavi da istim tempom ulaže u srpsku privredu i otvara nova radna mesta u Srbiji, najavili su iz grčke kompanije. Sada u objektima Super Vera radi 400 radnika, a u novim marketima, čiji su projekti do sada odobreni, posao će naći još 250 ljudi.

Veropulos treba da počne radove na izgradnji Super Vera 5 u ulici Vojvode Stepe na Voždovcu, gde je planirana izgradnja objekta površine 2.000 kvadratnih metara u osnovi, na tri nivoa, sa podzemnom garažom, hipermarketom, restoranom i igraonicom.

Kompanija je, kako navodi, ostvarila pravo na izgradnju u Vojvode Stepe koje je u celosti zasnovano na zakonu, međutim, na toj lokaciji ima problem sa stanarima susednih zgrada koji ne žele da se odreknu parcele predvidjene za Verov hipermarket.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: