Hotel na makedonsko-grčkoj granici?

Svetski lanac hotela Interkontinental će graditi hotel na graničnom prelazu Bogorodica, na makedonsko-grčkoj granici.

Izvor: B92

Petak, 19.01.2007.

18:50

Default images

Hotel, od četiri sprata, će se graditi na lokaciji površine 26 hiljada kvadratnih metara. Izgradnja superluksuznog hotela sa šest zvezdica će početi na proleće i koštaće 50 miliona evra, piše poslovni sajt Total.

U Opštini Đevđelija je potvrđeno da je ta lokacija kupljena i da su za nju plaćene sve komunalije. "Investitor poseduje sve dozvole i najavio je da će na proleće početi izgradnja", kažu u opštini.

Izgradnja je ostavljena za proleće zato što Interkontinental u ovom trenutku gradi hotel u Kijevu, a prema pravilima kompanije ne mogu da se grade dva objekta u isto vreme.

Lokaciju na prelazu Bogorodica najpre je kupio turski hotelski lanac Princes. Kratko vreme nakon toga Princes je zaključio sporazum o spajanju sa Interkontinentalom, tako da će svi hoteli Princesa dobiti novi logo, pa će i hotel u Makedoniji nositi logo Interkontinentala.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: