Sajamska ponuda: FIAT, Alfa, Jeep

Kompanija FIAT Automobili Srbija, koja je nedavno promenila ime u FCA Srbija Kragujevac, predstavila je na svom izložbenom prostoru krosover 500X, FIAT 500L na metan i novi Doblo. Osim toga, posetioci mogu da vide i sportske ekskluzivitete - Alfa Romeo 4C i FIAT 500 Abarth, dok će zaljubljenici SUV vozila uživati u premijerama marke Jeep, među kojima je i najnoviji model ovog proizvođača - Renegade.

Automobili

Izvor: B92

Ponedeljak, 16.03.2015.

16:58

Default images
FIAT 500X

Novi krosover koji pripada porodici modela "500" prodaje se po početnoj ceni od 16.990 evra, a FCA Srbija ima posebnu ponudu za sajam - prilikom kupovine bilo kog modela predviđeno je beskamatno finansiranje do 9.000 evra sa otplatom na šest godina.

FIAT 500X sa 1.6 litarskim benzinskim motorom i nešto više opreme od osnovnog paketa, odnosno sa automatskom klimom, navigacionim sistemom i uređajem sa senzorom za parkiranje košta malo iznad 17.000 evra.
FIAT 500 Abarth
Svi zainteresovani imaju priliku da se više informišu o prednostima vožnje automobila na metan ili tečni naftni gas. Na štandu FIAT-a izložen je FIAT 500L CNG, opremljen motorom 0.9 TwinAir sa 80KS, koji pored benzina može da radi i na metan.

Osim njega tu su i ostali članovi porodice FIAT, model 500 u verziji 1.2 Pop Star, offroad verzija 500L Trekking Beats Edition i Panda u verziji 4X4 Climbing sa motorom 1.3 MJTD.

Kao poslednje iznenađenje, ali ne i najmanje po važnosti, na ovogodišnjem sajmu predstavljen je sportski FIAT 500 Abarth.
FIAT Doblo
FIAT Professional izložio je novi komercijalno-putnički Doblo.

U verziji Cargo Maxi 1.4 T-Jet Natural Power, takođe sa motorom na CNG, što priču o alternativnom pogonu širi na sektor lakih privrednih vozila.

Model Ducato Furgon 2.3 MultiJET sa 130 ks kao i Fiorino Cargo 1.3 MultiJet sa 75 ks zaokružuju postavku lakih komercijalnih vozila na salonu.
Alfa Romeo 4C
Na izložbenom delu posvećenom brendu Alfa Romeo izložen je novitet koji je biti prava poslastica za sve ljubitelje ovog brenda - sportski dvosed 4C. Ovaj automobil za pogon koristi 1.75 litarski turbo-punjeni motor koji razvija 240 ks.

U ponudi su još i modeli Giulietta 1.6 MultiJet Progression i MiTo Quadrifoglio Verde 1.4 sa 170 ks.
Jeep Renegade
Renegade, kao prvi model firme Jeep koji se pravi van SAD, predstavljen je u paketu opreme Trailhawk, sa motorom 2.0 MultiJet od 170 ks i pogonom 4X4.

Kao predvodnik Jeep porodice tu je Grand Cherokee 3.0 MultiJet Overland sa 250 ks, zatim novi Cherokee 2.0 MultiJet Limited 4WD sa 170 ks i promo paketom dodatne opreme i, najzad, Wrangler 2.8 CRD sa 200 ks u specijanoj seriji X Edition.
FIAT Panda 4x4
Tokom trajanja Sajma automobila u Beogradu, koji svoje kapije zatvara u nedelju 29. marta, Crédit Agricole banka, kao strateški partner kompanije FCA Srbija u finansiranju vozila u Srbiji, omogućiće kreditiranje sa nominalnom i efektivnom kamatnom stopom 0% svim klijentima na iznos do 9.000 evra, na period od šest godina.

Ponuda važi za prvih sto kupaca, za određene modele brendova Jeep, FIAT i Alfa Romeo. Svi potencijalni klijenti mogu saznati više informacija na Sajmu automobila, na izložbenom delu kompanije FCA Srbija u Hali 4, ili posetom zvaničnog sajta kompanije.

Pratite naš specijal - Sajam u Beogradu

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: