Uskoro "lisice" za neplatiše sa stranim registracijama

Beogradski "Parking servis" najavio je da će u aprilu početi da postavlja "lisice" na vozila sa stranim registarskim oznakama koja imaju dugovanja prema tom preduzeću.

Automobili

Izvor: B92

Četvrtak, 20.03.2014.

13:50

Default images

"Pozivamo strance da, ukoliko imaju dugovanja, izmire svoje obaveze kako ne bi došli u situaciju da njihovo vozilo bude blokirano", izjavio je pomoćnik direktora JKP "Parking servis", Radenko Vuković.

"Ukoliko vozilo ima dva ili više dospelih naloga, naša ekipa izlazi na teren i oni u saradnji sa Komunalnom policijom i, verovatno, u prvo vreme i sa policijom, postavljaju 'lisice' na točkove automobila", objašnjava Vuković.

"Kada se izmire dugovanja, vozilo se deblokira i može da se koristi", dodao je on i kazao da će lice u roku od 24 sata morati da izmiri dugovanja prema "Parking servisu", a ukoliko to ne uradi, vozilo će biti odneseno paukom na neki od placeva tog komunalnog preduzeća.

Za sve koji imaju dugovanja prema "Parking servisu", Vuković je podsetio da mogu da ih izmire na tri lokacije u gradu: Starine Novaka 22, Kraljice Marije 7 i Mileševska 51.

Izvor: B92, Tanjug

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

52 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: