Automobili

Četvrtak, 05.04.2012.

15:45

MINI United 2012

MINI United, najveće svetsko okupljanje ljubitelja MINI automobila, održava se 2012. godine od 11. do 13. maja, na jugu Francuske – na stazi Formule jedan u Le Castelletu.

Izvor: B92

Default images

Ovo je četvrti skup po redu, gde će osim okupljanja vozača, biti obezbeđen i veliki broj pratećih aktivnosti.

Kao glavne zvezde festivala, nastupaju Iggy Pop and the Stooges, Gossip (grupa koja ove godine gostuje i na našem EXIT festivalu), Martin Solveig, The Rifles i mnogi drugi.

Još jedna od atrakcija će biti MINI Club Area, na kojoj će internacionalni klubovi ljubitelja MINI automobila imati priliku da se predstave.

Ove godine će biti predstavljeno 20 internacionalnih MINI klubova, među kojima će biti i MINI klub Srbija.
Karta za sva četiri dana festivala, koja uključuje i prisustvo na svim dodatnim sadržajima, košta 40 evra i može se nabaviti preko sajta www.minispace.com.

Smeštaj je moguće rezervisati u nekom od brojnih hotela u blizini staze, a osim toga, MINI je obezbedio prostor za kampovanje za sve koji žele da dožive festival na pravi način.

Na prethodnom MINI United skupu u Silverstonu 2009. godine, okupilo se oko 25.000 MINI fanova iz čak 40 zemalja, gde je ujedno i proslavljeno 50 godina MINI automobila.

Pročitajte o modelu MINI Roadster koji je nedavno predstavljen i na srpskom tržištu.

Pročitajte više o modelu MINI Coupe.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Potvrđeno: Tenkovi su ušli u centar grada

Izraelski tenkovi su prvi put u utorak stigli do centra Rafe, prema izjavama svedoka, tri nedelje nakon početka kopnene operacije u južnom delu Gaze koja je izazvala globalnu osudu.

13:26

28.5.2024.

1 d

Podeli: