Aktuelno 28

29.05.2024.

13:04

Bili smo prvi u svemu: Stranci tek sad otkrili piće koje se Srbima odavno smučilo VIDEO

Na Tiktok profilu pod nazivom Cocktails tek sada je objavljen jedan koktel koji je već uveliko dobro poznat Srbima i Balkancima.

Izvor: B92.net

Bili smo prvi u svemu: Stranci tek sad otkrili piće koje se Srbima odavno smučilo VIDEO
StockLite/Shutterstock

Podeli:

Ovaj profil koji prati 2,6 miliona ljudi, tek sada je objavio dobro poznato piće bambus, koje je zapravo miks crnog vina i kokakole. Predstavili su ga kao veoma dobro i ukusno piće, a pitanje je da li Balkanci i dalje misle tako.

"Ovo morate probati. Crveno vino + kola", napisali su u opisu snimka koji je za tri dana prikupio skoro dva miliona pregleda. Ispod viralnog videa je i gomila komentara, a ostavlja ih niko drugi do Balkanci.

@cocktails For a fizzy twist on tradition, try red wine with Coca-Cola! 🍷✨🥤An unexpected match made in beverage, dare to try it 👀 #cocktails #wine #redwine #cococola #combo #trythis #mixeddrinks ♬ Revival - Dombresky & Noizu & Reblok

"Balkan se smeje", "Deca sa Balkana trenutno razmišljaju: Ovo smo pili sa 12 godina, kako su to sad otkrili?", "U Hrvatskoj ovo piće zovemo bambus. Za nas ništa novo", "Dobro je doši u istočnu Evropu", "U Sloveniji se to zove bambus, piju ga studenti koji ne mogu da priušte skupa pića", "Balkan je toliko ispred ostatka sveta", "Mi na Balkanu ga pijemo od detinjstva", "Ovo je prvo alkoholno piće koje probaju deca na Balkanu", "Klasik na Balkanu", samo su neki od komentara.

28 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: