Aktuelno 0

29.05.2024.

14:27

Džej Lo u problemu

Ugovor o boravku Dženifer Lopez u Las Vegasu vredan skoro devet miliona dolara navodno ugrožen jer njen novoobjavljeni album i koncertna turneja propadaju, prenosi Mirror.

Izvor: B92.net

Džej Lo u problemu
EPA-EFE/GARY HERSHORN

Podeli:

Iako je Džej Lo ponuđena zapanjujuća cifra od milion dolara po koncertu, izgleda da ona neće važiti još dugo. The Post piše da je pevačica bila u pregovorima sa poznatom kompanijom MGM Grand koji bi podrazumevao 90 datuma za koncerte sledeće godine, ali izvori tvrde da je i to sada upitno.

Naime, do svega je došlo zbog slabe prodaje karata za aktuelnu turneju Džej Lo i da je sedam nastupa za ovo leto i otkazano. Izvori tvrde da MGM ne gleda dobro na to i da se retko dešava da neko nakon tako neuspešne turneje ipak bude u Las Vegasu. Kako su navodili izvori prethodno, očekivalo se upravo da Vegas bude mesto gde će doći nakon što je tamo imala uspeha 2016. i 2018. godine, piše Mirror.

Džej Lo je u februaru izbacila svoj prvi album posle više od decenije pod nazivom „Ovo sam ja...sad“ .Novi projekat je bio nastavak trećeg studijskog albuma ove pop pevačice pod nazivom "Ovo sam ja ... onda" iz 2002. U dokumentarcu koji je snimljen o njoj govorila je o svom putu do stvaranja albuma otkrivajući da je u velikoj meri inspirisana njenom obnovljenom romansom sa glumcem Benom Aflekom.

Ipak, poslednjih dana kruže priče da je postoje novi problemi kod ovog para.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: