Novi Porsche Cayenne pokazao lice uoči premijere / FOTO

Na Internet su “procurile” prve fotografije treće generacije Porscheovog SUV modela čija je online premijera zakazana za 29. avgust.

Automobili

Izvor: B92

Nedelja, 27.08.2017.

09:54

Novi Porsche Cayenne pokazao lice uoči premijere / FOTO

Cayenne za 2018. zadržao je prepoznatljive konture, uz savremeniji dizajn spoljašnjosti.

U odnosu na aktuelnu generaciju, prednji deo dobio je novu masku hladnjaka sa većim otvorima za vazduh i elegantnijim, tanjim LED dnevnim svetlima, dok je oblik farova ostao gotovo nepromenjen.
Zadnji deo novog Cayenna prilično je drugačiji u poređenju sa prethodnikom.

Nova stop svetla, slična onim na modelu Panamera Sport Turismo doprinela su da SUV izgleda sportskije i modernije kada se posmatra otpozadi.
Pogled u unutrašnjost otkriva dosta promena u odnosu na odlazeću, drugu generaciju.

Na komandnoj tabli dominira široki displej multimedijalnog sistema, a nova je i instrument tabla, koja predstavlja kombinaciju analognih i digitalnigih elemenata.
Za tehničke detalja modela Cayenne za 2018. moraćemo da se strpimo još koji dan, a očekuje se da će motorizacija biti preuzeta od nove Panamere.

U početku bi trebalo da bude ponuđen 3.0 V6 turbo benzinac sa 335 ks (246 kW) i 448 Nm, kao i 2.9 V6 twin-turbo koji isporučuje 446 ks (328 kW) i 548 Nm, da bi kasnije usledila i plug-in hibridna verzija.
.
.
.
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: