Automobili

Sreda, 24.04.2013.

13:41

Da li biste doplatili 5.000 evra za ovakav Duster

Dacia Duster osmišljen je kao jeftino i upotrebljivo SUV vozilo koje je za svoje potrebe dovoljno komforno i pruža osnovne sadržaje korisnicima tokom vožnje. Indijska firma DC koja se bavi stilskim doterivanjem serijskih modela smatrala je da Duster uz određena unapređenja može da ponudi i mnogo više od toga.

Izvor: B92

Default images

Njihova verzija Dustera pretrpela je značajne izmene, ne toliko na spoljašnjosti, koliko u kabini, koja je potpuno neprepoznatljiva. Prednji deo automobila dobio je novu masku hladnjaka sa ugrađenim LED svetlima i redizajniran branik sa drugačijim farovima za maglu.

Karoserija je ofarbana u mat crnu boju, a standarni točkovi zamenjeni su specijalno dizajniranim alu felnama.
I dok je spoljašnjost Dustera samo delimično restilizovana, unutrašnjost automobila praktično je potpuno izmenjena.

SUV sada ima četiri odvojena sedišta, a centralna konzola prostire se čitavom dužinom kabine.
Čitav enterijer dizajniran je tako da deluje skupo i luksuzno.

Iako su upotrebljeni materijali od imitacije drveta i veštačke kože, neki sadržaji zaista podsećaju na znatno skuplje premijum automobile.
Recimo, zadnja sedišta mogu se električnim putem pomerati u šest smerova, a ono iza suvozača čak se može spustiti u položaj za spavanje, dok je u naslon vozačevog sedišta ugrađen veliki ekran multimedijalnog uređaja uređaj čiji se položaj može podešavati.
Indijska firma DC kupcima nudi ovaj paket po ceni od 4.940 evra.

Duster se u Indiji prodaje pod oznakom Renaulta, a cena za osnovni model kreće se od 11.150 evra, što znači da se jedan ovakav primerak može kupiti za nešto malo više od 16.000 evra.

Pogledajte kako izgleda Duster limuzina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: