Automobili

Utorak, 03.04.2012.

13:27

Novi Renault na platformi Juke-a

U francuskoj kompaniji nameravaju da kupcima ponude crossover koji bi bio baziran na platformi modela Nissan Juke, a Renault bi ovaj automobil mogao da predstavi javnosti početkom 2013. godine.

Izvor: B92

Default images

Dizajn serijskog modela novog crossovera stilski bi se oslanjao na koncept Captur, koji je Renault prikazao na sajmu u Ženevi 2011. godine.

Što se tiče pogonskih agregata, u ponudi bi se, između ostalih, našli 1.5 litarski dizel motor od 110ks, kao i 1.6 litarski turbo-punjeni benzinac od 190 ks.

Motori bi bili upareni sa ručnim ili CVT menjačem, a kao opcija bio bi dostupan i pogon na svim točkovima.

Pored ovog vozila, Renault bi u budućnosti mogao da ponudi tržištu i sopstvene modele koji bi bili zasnovani na sledećim generacijama Nissana Qashqai i X-Trail.

Vozili smo Renault Twingo 1.5 dCI za 2012.

Vozili smo redizajnirani Renault Koleos 2.0 dCi.

Vozili smo Renault Megane RS Trophy.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: