Porsche pravi nove instrument table za klasične 911-ice

Vlasnici klasičnih automobila starih po nekoliko decenija žele da sačuvaju originalni izgled enterijera, ali vreme neumitno čini svoje. Ponekad se unutrašnjost toliko pohaba da je potrebno zameniti čitave sklopove poput maske instrument table.

Automobili

Izvor: B92

Ponedeljak, 01.06.2015.

12:27

Default images

Kada je reč o automobilu kao što je klasični Porsche 911 iz 60-tih ili 70-tih godina 20. veka teško je naći originalnu zamensku tablu u očuvanom stanju.

Nemački proizvođač odlučio je da izađe u susret vlasnicima 911-ica proizvedenih između 1969. i 1975. godine.

U odeljenju Porsche Classic mogu se naručiti potpuno nove instrument table, originalnog dizajna, ali izrađene od savremenih materijala koji su otporniji na sunčevo zračenje, promene temperature vazduha, vlagu, habanje...
Tako vlasnici starih Porschea 911 mogu da zamene tablu po ceni koja se u Nemačkoj kreće od 951 evro.

Nove “stare” instrument table imaju i masku za zvučnik a s obzirom da je prilikom demontaže potrebno ukloniti i vetrobransko staklo, proizvođač savetuje da se zamena isključivo obavlja u specijalizovanim radionicama ovlašćenim od strane odeljenja Porsche Classic.

Podsećamo, Porsche je početkom godine predstavio specijalne navigacione uređaje koji se dizajnom i dimenzijama u potpunosti uklapaju u interijer klasične 911-ice.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: