Automobili

Nedelja, 23.06.2013.

15:08

Top Gear: Stig u novoj sezoni bačen u đubre?

BBC je objavio informaciju da nova sezona najzabavnijeg automobilskog programa na planeti počinje 30. juna.

Izvor: B92

Default images

Iako je promotivni spot uklonjen sa zvaničnog YouTube kanala ubrzo po objavljivanju, na njemu se može videti James May dok se muči tokom jedrenja po olujnom moru i Jeremy Clarkson u Ferrariju F12 Berlinetta dok u punoj brzini izvodi skok preko brežuljka.

U novoj sezoni biće predstavljeni sportski jednosed BAC Mono, Jaguar F-Type i električni Mercedes SLS AMG.

Domaćini programa će takođe učestvovati i u neizbežnim izazovima tokom kojih će porediti vrhunske modele pout Audija R8 Spider, McLarena MP4-12C Spider i Ferrarija 458 Spider.

Kao i obično, najbrži YouTube korisnici uspeli su da na svojim kanalima sačuvaju snimak koji je BBC uklonio. Za kraj snimka ostavljen je zanimljiv potez u kojem ekipa baca Stiga "ukroćenog trkačkog vozača" u đubre.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: