Nova vest
Atletika 17

22.5.2024.

11:00

Topićevoj "knedla u grlu" zbog Igara: "Vau"

Angelina Topić vrlo emotivno doživljava činjenicu da će nastupiti na Olimpijskim igrama u Parizu.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
EPA-EFE/NOUSHAD THEKKAYIL

Topić sa samo 18 godina je nacionalna rekorderka u skoku uvis.

"Nekoliko nas će da kruniše sezonu na OI što mi je vau. Nemam jaču reč da izrazim svoje zadovoljstvo i ponos", rekla je Topić sa "knedlom u grlu".

"Teško mi je da pričam o tome. Ponosna sam što sebe sa 18 godina mogu da sebe zovem olimpijcem", dodala je u emotivnoj izjavi naša mlada atletičarka.


Topić je sezonu na otvorenom počela na fantastičan način.

"Zanimljiva sezona na otvorenom koju sam započela na jaki lep način, sa dve pobede na najacim mitinzima na kojima mi atletičari možemo da nastupamo, Dijamantske lige u Dohi i Marakešu gde sam uspela da preskočim visinu nacionalnog rekorda što mi je mnogo drago što se moglo i videti", rekla je Topić.

Nema mnogo vremena za slavlje.

"Sledeće što nas čeka je Balkansko prvevstvo za vikend, a onda i Evropsko prvenstvo za desetak dana u Rimu".Topićevu očekuju i nastupi na takmičenjima u svojoj konkurenciji.

"Mi klinci, i dalje mogu da kažem da sam klinka, ćemo nastupiti i na SP za juniore u Peruu. Mogu da obećam u ime svih da ćemo da nastavimo da marljivo radimo i treniramo. Nadam se da ćete biti uz nas i u narednim izazovima", zaključila je sjajna atletičarka.

Podeli:

Komentari 17

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 17

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Aktuelno

Kolo sreće se okreće

Gotovo trećina vlasnika električnih vozila vratiće se na automobile koji imaju tradicionalne motore sa unutrašnjim sagrevanjem, pokazuje najnovija anketa.

B92

8:05

2 h

Novo Sport Video Menu