Automobili

Sreda, 22.02.2012.

13:22

Ferrari FF izgoreo u Kini

Još jedan vlasnik Ferrarija bio je prinuđen da bespomoćno gleda kako njegovo vozilo nestaje u plamenu, nakon što se automobil naizgled bez razloga zapalilo tokom vožnje ulicama Šangaja.

Izvor: B92

Default images

Prema informaciji koju su preneli kineski automobilski sajtovi, incident se dogodio u šangajskoj Ši Bo aveniji, kada se ispod jednog Ferrarija FF najpre pojavio dim, a zatim i plamen.

Iako su se vatrogasci pojavili brzo na licu mesta i ugasli požar, Ferrari je teško oštećen, ali je vozač prošao bez povreda.
Kako su preneli kineski mediji, iz kompanije Ferrari China rekli su da će uzrok požara biti saopšten posle istrage.
Ferrari je zbog problema sa spontanim zapaljivanjem koje se dogodilo na nekoliko primeraka modela 458 Italia, 2010. godine povukao 1.248 ovih automobila, kako bi otklonio nedostatke koji su izazivali požar.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

13 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

18 h

Podeli: