Automobili

Četvrtak, 20.10.2011.

22:59

Devojčica vozila pijanog oca

Šta je gore – biti optužen za vožnju pod dejstvom alkohola ili za zlostavljanje sopstvenog deteta? Shawn Weimer iz Detroita bio je isuvše pijan da bi razlikovao ova dva nezakonita dela.

Izvor: B92

Default images

Detroitska policija uhapsila je Weimera, nakon što ga je njegova 9-godišnja ćerka dovezla pijanog do jedne benzinske pumpe. Snimak kamera za nadzor poslužio je kao dokaz, a neodgovorni otac pre toga je sve ispričao radniku na pumpi.



Weimer je bio toliko pijan, da se čak hvalio vozačkim umećem svoje ćerke. Devojčica, potpuno nesvesna situacije, ponosno je dodala kako je sama uspela da parkira vozilo.

Nakon što su policajci sustigli njihov automobil bila je iznenađena i pitala ih je zbog čega su ih zaustavili. Devojčica je bila ubeđena da je dobar vozač jer joj otac redovno dozvoljava da upravlja njegovim automobilom.

Nakon svega, izvesno je da neko vreme niti jedno od njih dvoje neće voziti.

Pogledajte još jedan neobičan snimak sa benzinske pumpe

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Podeli: