Život

Utorak, 14.11.2023.

11:14

Žena uhvatila muža u prevari usred crkve: Nije skrivala bes VIDEO

Društvenom mrežom Iks (X, bivši Tviter) proširio se klip u kom se vidi da je čovek, čiji je identitet i dalje nepoznat, umesto devojke, u crkvu poveo ljubavnicu, zbog čega je nastao neviđeni skandal.

Izvor: B92

Default images

Kada je shvatila gde joj se dečko nalazi, devojka iz Brazila ga je izvela iz crkve i fizički napala, zbog čega je uznemirila vernike koji su u tom trenutku prisustvovali misi.

Malo je reći da je prevarena devojka napravila skandal za vreme mise, a tamošnji mediji ne prenose još uvek imena aktera skandala.

Takođe se ne zna ko je mladić koji je došao u crkvu u trenutku kada je razjarena devojka ušla u crkvu, a on vikao naočigled svih prisutnih vernika.

Kako je to izgledalo pogledajte u video-zapisu u nastavku teksta:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

43 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: