Život

Četvrtak, 05.10.2023.

08:07

Britni Spirs najavila drugi deo memoara

24. oktobra izlazi prvi deo pod nazivom "The Woman In Me"

Izvor: B92

Britni Spirs najavila drugi deo memoara
Foto:EPA/NINA PROMMER

Pevačica Britni Spirs otkrila je da će izdati drugi deo memoara i to i pre nego što je prvi ugledao svetlost dana. Naime, kako je još ranije najavila, 24. oktobra izlazi Britnina autobiografija koja nosi naziv "The Woman In Me", što je naslov inspirisan njenim hitom "I‘m Not a Girl, Not Yet a Woman", a odmah nakon tog, sledi i drugi deo u kom će otkriti nove i, očekuje se, potresne detalje iz svog života.

"Jašem i pišem!!! To je sve što radim u ovom trenutku... Drugi deo stiže nakon prvog", napisala je ona na društvenim mrežama uz hešteg naziva prvog dela memoara "TheWomanInMe”.

"Britni priča svoju priču, bez upravitelja, potpuno nefiltrirano - dobro, loše i zlo", rekao je izvor za Page Six u septembru, dodajući kako je za Spirsovu veoma naporno i emotivno bilo da ponovo proživljava prošlost dok je pisala memoare.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

20 h

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: