Profesorka sa OnliFansa mami uzdahe svojim đacima: Neki čak i flertuju sa njom VIDEO

Korisnici platforme za odrasle OnliFans ponovo su došli do zanimljivog otkrića, kada su pronašli nalog prelepe profesorke, koja je naterala sve na internetu da se zaljube u nju i u njenu seksi figuru.

Život

Izvor: marca.com

Utorak, 06.06.2023.

18:52

Profesorka sa OnliFansa mami uzdahe svojim đacima: Neki čak i flertuju sa njom VIDEO
Foto:Printscreen Instagram/sofiacoste_95

Profesorka tvrdi da su se mnogi njeni učenici zaljubili u nju, a mnogi su se čak i usudili da flertuju sa njom.

Uspela je da se afirmiše

Njeno ime je Sofia Koste, a ovu prelepu profesorku su neki od njenih učenika pronašli na OnliFans-u, te su uspeli da vide da sadržaj koji je izuzetno maštovit.
@sofiacostee #viral #parati #fyp ♬ A MI ME GUSTAS TU Y TUS TETAS - Lizárraga13
I na svom Instagram nalogu i na TikToku, atraktivna učiteljica takođe osvaja stotine ljudi, gde joj mnogi njeni pratioci ostavljaju nekoliko komplimenata.

Na mnogim njenim fotografijama Sofija pleše ili priča anegdote o svojoj profesorskoj profesiji. Na svom TikTok nalogu Sofia Coste ima više od 341.000 pratilaca i postala je profesorka o kojoj učenici maštaju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

52 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: