Krv je bila na sve strane: "Ovo smo otkrili ispod moje haljine nakon našeg prvog plesa..." VIDEO

Savršeno venčanje zahteva puno planiranja, novca i stresa kako bi zaljubljeni par prošao bez problema na veliki dan.

Život

Izvor: Jutarnji.hr

Utorak, 30.05.2023.

13:33

Krv je bila na sve strane:
Foto: Shutterstock/stockfilms88

Ipak, san jedne mlade pretvorio se u noćnu moru baš kad je počeo prvi ples sa njenim novim mužem.

Australijanka Medlin Vajs na internetu je podelila kratki snimak prvog plesa, a ono što se na njemu može videti iznenadilo je mnoge.

"Ovo smo otkrili ispod moje haljine nekoliko minuta nakon našeg prvog plesa...", napisala je dok je kamera snimala njenu krvavu venčanicu.

Činilo se da Medlin krvari iz noge jer se na fotografiji vidi maramica iznad kolena.
@madalyn.wise There’s always something that doesn’t go quite right at your wedding, right? 😂🤦🏻‍♀️ #leech #weddingtiktok #wedding #weddingnightmare #foryoupage #fyp #ohno ♬ Oh No - Kreepa
"To je pijavica! Uvek postoji nešto što ne ide baš kako treba na vašem venčanju, zar ne?”, napisala je.

Kasnije je objasnila da je pronašla još dve pijavice - jednu pod nogama i jednu u predelu kolena, za koje je sumnjala da su joj čak tri sata sisale krv.

Ubrzo je stiglo objašnjenje.

“Uhvatila sam ih dok smo se fotografirali. Išli smo u prirodu, gde je bilo blato i visoka trava i mislim da su mi se tamo zalepile. Plesala sam na podijumu kad me svekrva zgrabila i rekla: “Pođi sa mnom”. Otišle smo u WC, tamo mi je podigla haljinu i pokazala krv. Mislila sam da sam dobila menstruaciju, a onda mi je pokazala pijavice!”, opisala je Medlin događaj koji joj je skoro pokvario venčanje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: