Vesti -

Poznati voditelj se slomio pred kamerama: "Rekli su mi da imam još šest meseci života"

Džoni Irvin se slomio kada je otkrio da je bio na "vratima smrti najmanje dva puta" u svojoj borbi protiv terminalnog raka.

Izvor: B92, DailyMail
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Voditelju emisije "A Place In The Sun" (49) ostavljeno je šest meseci života kada mu je 2020. dijagnostikovan rak pluća, koji se od tada proširio na njegov mozak.

Džoni je rekao da su zastrašujući zdravstveni strahovi neki od retkih slučajeva kada su on i njegova voljena supruga Džesika (40) govorili o surovoj stvarnosti njegove prognoze.

U iskrenom novom intervjuu na OneChat podcastu sa AIG life-om, Džoni je rekao:

"Ideja je da pokušamo da ostanemo pozitivni. Pozitivno za mene je malo zarivanje glave u pesak. Džes i ja ne pričamo mnogo o tome i već smo nekoliko puta bili pred vratima smrti. Najmanje dvaput", govorio je voditelj u potkastu.

"Osim tih vremena, nismo baš pričali o tome. Finansijski polako dovodimo stvari na mesto, prenosimo detalje računa i stavljamo stvari na njeno ime, ali pozitivan faktor je tako važan faktor. To radim tako što ne pričam previše o tome", istakao je on.

U intervjuu, Džoni je plakao dok se prisećao 'surovog' dana kada je otišao kući da svojoj supruzi kaže: 'Neću više biti ovde'.

Televizijski voditelj je snimao "A Place In The Sun" u Italiji kada je počeo da vidi "čudne zlatne mrlje“ dok je vozio.

Suvozač je bio zabrinut i odveo ga je pravo u bolnicu gde su mu rekli da ima čvorove oko mozga.

Džoni je dobio let pravo nazad u Ujedinjeno Kraljevstvo i otišao u bolnicu.

Rekao je: "U roku od nekoliko sati su mi rekli da imam rak. I bio sam kao "u pravu"; Onda nekoliko sati kasnije, moj dobar prijatelj Rahul je sedeo sa mnom kada su mi rekli da je terminalni rak i da imam šest meseci života"

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 159 idi na stranu