Oglasila se porodica sportiste Kobiljskog čija je ćerka ubijena: "Molimo se za sve naše anđele"

Tužna poruka porodice Kobiljski nakon gubitka kćerke u krvavom piru u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru.

Život

Izvor: B92

Subota, 06.05.2023.

10:01

Oglasila se porodica sportiste Kobiljskog čija je ćerka ubijena:
Foto: TANJUG/ MILOŠ MILIVOJEVIÆ/ nr

U masakru koji je K.K. počinio u sredu u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" ubijen je čuvar i osmoro đaka, a među njima je i ćerka Dragana Kobiljskog, slavnog odbojkaša i odbojkaškog trenera koji je radio u Crvenoj zvezdi i Partizanu. Bračni par je nakon krvavog pira dolazio ispred škole gde je zajedno sa ostalim roditeljima i svima koje je tragedija potresla odao počast ubijenim đacima, dok se sada na društvenim mrežama oglasila i Nina Borović Kobiljski.

"Hvala mnogo svima beskrajno cenimo svaku reč utehe i podrške, kao tinjanje svetla u najdubljem mraku. Molimo se za sve naše anđele i njihovog nebeskog čuvara Dragana. Molimo se za povređene drugare i nastavnicu. Koliko smo nemi od bola za našom stradalom decom, toliko smo srećni zbog svih koji su uspeli da se spasu. Bog neka nas sačuva od besa i gorčine, da nam snage i ljubavi, kako bismo ovaj bol nekako preživeli", napisala je majka na svom nalogu na Fejsbuku.

Dragan Kobiljski trenutno radi u rumunskom klubu Zalau koji se oglasio saopštenjem posle tragedije i pružio je podršku svom treneru koji je slomljen posle gubitka kćerke.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: