Ukrajinka koja je Britancu rasturila brak progovorila: "Istina je da sam zabila nož u zid, ali..."

Ukrajinska izbeglica Sofija Karkadim (22), koju je odbio britanski ljubavnik Toni Garnet (30), kojeg je zavela pred njegovom ženom kada se uselila u njihov dom, prekinula je ćutanje o srceparajućem raskidu.

Život

Izvor: Net.hr

Sreda, 28.09.2022.

19:41

Ukrajinka koja je Britancu rasturila brak progovorila:
Foto:Profimedia

Sofija kaže da je potištena nakon što je otac dvoje dece Toni prekinuo njihovu četvoromesečnu vezu i nakon njenog hapšenja jer je pokušala da razbije vrata njihove iznajmljene kuće i vikala "Toni, volim te".

Ona je rekla i da ju je policija upozorila da ne kontaktira Tonija, ni telefonom, ni sms-om, ni lično, te da će, ukoliko prekrši ove uslove, biti uhapšena i ponovo optužena.

Britanac napustio ženu zbog Ukrajinke, nakon 4 meseca se pokajao: "Ona pije, nožem je ubadala u zid"

Bila je veoma uznemirena

Plavokosu IT menadžerku policija je već dva puta privodila i sumnjičila za prinudno i kontrolno ponašanje. Poslednji put je privedena sinoć ispred Tonijeve iznajmljene kuće u Bradfordu.

On je policiji predložio da ne podnosi tužbu nakon što je Sofija navodno udarila nogom na ulazna vrata njegove kuće i počela da vrišti.

Sofija je takođe rekla: "Nikada nisam povredila Tonija. Nikada ga nisam napala. Bila sam veoma uznemirena zbog nečega u vezi sa njegovom partnerkom, Lornom i njihovom decom. Ali on je obećao da će paziti na mene i da sve bude u redu".

"Hteli smo da se venčamo, ali sam znala da on više ne može da ima decu (imao je vazektomiju za koju je rekao da će je poništiti) i mislila sam da bismo mogli da imamo decu za pet ili šest godina. Ali sada ne znam šta da radim. Verovatno ću se vratiti u Ukrajinu. Veoma sam uznemirena."

'Raskinuo je sa mnom preko SMS poruke'

Foto:Profimedia
"Sanjala sam o životu sa Tonijem. Ne razumem kako se to dogodilo. Nije me pustio u svoju kuću i dva puta me je hapsio jer nije želeo da razgovaram sa njim nasamo. Raskinuo je sa mnom preko SMS-a i izbacio me na ulicu, nije ga bilo briga gde sam i da li sam bezbedna. Pokazuje potpuno drugačije lice od onoga što je pokazivao ranije. Toni kaže da želi da pomogne ljudima, ali nije ga briga za njegovu devojku i upravo me je izbacio."

Sofija je rekla da se incident sa nožem, za koji je Tonija uplašio, dogodio pre dva meseca i da tada nije ni bio u kući. On je policiji rekao da se incident sa nožem dogodio tokom vikenda. Sofija je, pak, priznala da je zabila nož u zid.

"Samo sam bila ljuta na situaciju sa njegovom suprugom (partnerkom i majkom njegove dve ćerke). Činilo se da nije mario za nas, za našu budućnost, uvek je pričao o svojoj deci. On je sje*** našu vezu."

Sofija je otkrila da je pobegla iz Ukrajine nakon što je bila u nasilnoj vezi. Njen bivši dečko joj je slomio vilicu. Ona kaže da nije sigurna da li će moći da se vrati u Ukrajinu dok traje rat sa Rusijom.

Policija ju je pronašla u žbunju

Podsetimo, juče se na Tviteru pojavio snimak kada je Sofija, koju je izbacio njen britanski ljubavnik Toni, uhapšena nakon što je navodno pokušala da razvali ulazna vrata stana uz povike "Volim te, Toni!".

Pozvana je policija koja je Sofiju zatekla u žbunju nakon što je očajnički pokušala da povrati Tonijevu ljubav. Ali Toni, koji je dospeo na naslovne strane kada je napustio svoju partnerku i decu, odbio je da otvori vrata.

Policija je navodno rekla Sofiji da se drži podalje od svog bivšeg partnera nakon što je Toni pozvao policiju zbog prethodne svađe u subotu uveče kada joj je rekao da je njihova četvoromesečna veza završena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: