Život

Četvrtak, 05.05.2022.

10:15

Neverovatna scena u Beogradu: U venčanici i odelu, umesto limuzinom, provozali se autobusom FOTO

Nije ništa novo što dvoje zaljubljenih reše da ovekoveče svoju ljubav i stanu na ludi kamen, međutim, svi znamo da je venčanje obično specijalan momenat koji se pamti čitav život. Ipak, ovo dvoje su očigledno odlučili da do njega stignu običnim prevozom.

Izvor: B92

Neverovatna scena u Beogradu: U venčanici i odelu, umesto limuzinom, provozali se autobusom FOTO
Foto:Shutterstock/bedya

Neverovatno romantična scena kakva se viđa samo u filmovima dogodila se u Beogradu, na autobuskoj liniji 26, kada su mladenci, svečano obučeni, ušli u autobus.

Usledila je lavina komentara, a ovo dvoje zaljubljenih postali su tema broj jedan na mrežama u Srbiji.

Slika mladenaca koji se voze autobusom u Beogradu oduševila je putnike jer je posredi prizor koji se zaista retko viđa.

On bio kontrolor, ona nije imala kartu, ostalo je istorija

"Nema skupih limuzina, samo 100% ljubav", "Divno, ne sećam se skoro kada sam videla nešto tako preslatko", "Ima nade kad vidiš mlad normalan svet. Mladenci, čestitam od srca", "Preslatki su, neka im je srećno", samo su neki od komentara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Nemci, prekinite": Ustale članice EU

Grupa srednjoevropskih zemalja traži od Evropske komisije da Nemačkoj naloži ukidanje nameta na izvoz gasa, jer potkopava njihovu energetsku sigurnost, prema dokumentu koji je Rojters dobio na uvid.

19:17

29.5.2024.

23 h

Šestomesečna zabrana

Gurović izbačen iz srpske košarke

Milanu Guroviću, treneru Reala, izrečena je šestomesečna zabrana vođenja tog tima, posle masovne tuče u kojoj je učestvovao, a koja je izbila na meču sa KK Vizurom.

11:33

29.5.2024.

1 d

Podeli: