Šokantno dopisivanje pokazalo ružnu stranu Amber Herd – da li je Ilon Mask žrtva manipulacije?

Amber Herd zapravo nikad nije volela svog bivšeg dečka Ilona Maska, tvrdio je njen bivši agent kada je pokazano dopisivanje između njega i njegove bivše klijentkinje na ročištu decenije.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 28.04.2022.

16:34

Šokantno dopisivanje pokazalo ružnu stranu Amber Herd – da li je Ilon Mask žrtva manipulacije?
Foto: Profimedia

Kristijan Karino, koji je bio agent i Džoniju Depu i Amber Herd, svedočio je u postupku za klevetu koji je glumac pokrenuo protiv bivše supruge.

Dep od Amber Herd traži 50 miliona dolara jer ga je, prema njegovim rečima, oklevetala i uništila mu reputaciju tvrdeći u članku koji je napisala za Vašington post 2018. godine da je žrtva nasilja u porodici. Iako nije imenovala nikoga, Dep tvrdi da su u članku prepoznali njega te da zbog svega trpi posledice.

Problemi u njihovom braku postali su javna stvar 2016. godine kad se ona pojavila na sudu s modricama na licu, tvrdeći da joj ih je naneo Dep. Njihov razvod završen je 2017. godine, a u to vreme Amber Herd se već neko vreme zabavljala sa Ilonom Maskom.

Upravo se na taj period osvrnuo Karino. Njegovo svedočenje ranije je snimljeno, a snimak je juče pušten na sudu. Na snimku, Karinu je pokazano dopisivanje između njega i Amber Herd u avgustu 2017, kad je njen raskid s Maskom završio u medijima. Agent je izjavio da je glumica "odmah prešla" s Depa na Maska.

"Ne voliš ga i rekla si mi hiljadu puta da s njim samo popunjavaš prostor", napisao joj je Karino, nakon što se ona žalila na činjenicu da su mediji saznali da se ta veza završila.

"Znam, ali htela sam vremena za tugovanje i oporavak", odgovorila je ona.

"No još jedan muškarac pustio je da sama padnem na šiljke", dodala je.

"Možeš to izbeći tako što se ne zabavljaš sa superpoznatim ljudima", odbrusio joj je on.

Kada je tačno Amber Herd počela da izlazi sa Maskom i dalje je nepoznato. Prvi novinski napisi datiraju iz jula 2016. godine. Depov pravni tim sugerisao je da je prevarila glumca s Maskom, a komšije zgrade u kojoj su glumci delili stan svedočili su da je milijarder posetio Amber Herd nekoliko puta.

Mask, koji je ove nedelje kupio Tviter, naveden je kao potencijalni svedok u korist Herdove, no nije poznato hoće li ga zaista pozvati da svedoči.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: