Razveo se sin Duleta Savića

Sin Duleta Savića Uroš i njegova supruga Tijana Savić razveli su se posle dvanaest godina braka. Njih dvoje su se sporazumno razveli pre tri meseca i ostali su odličnom odnosu.

Život

Izvor: B92

Subota, 19.02.2022.

17:19

Razveo se sin Duleta Savića
Foto: Printscreen/TV Prva

Skladna zajednica iz koje imaju i ćerku u poslednih godinu dana nije išla kako su želeli, pa su odlučili da stave tačku na svoju ljubav. I Tijana i Uroš i dalje na društvenim mrežma čuvaju uspomene iz bračnog života. Njih dvoje su godinama važili za jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni iako se nisu eksponirali u javnosti.

I Dule Savić je rekao da ceni i poštuje obe snajke - Tijanu i Mirku Vasiljević koja je sa njegovim mlađim sinom Vujadinom Savićem.

"Obe su sjajne. Ne mogu ih razdvojim. Cenim i jednu i drugu. Nikada se svojoj deci nisam mešao u život u tom smislu niti imam nameru. Obe su mi podarile unuke koje obožavam i sa kojima supruga i ja uživamo", rekao je Dule domaćim medijima.

Njegov sin Uroš je od brata stariji deset godina. I dok Uroš ima privatni biznis bivša snajka Duleta i Marine Savić je televizijsko je lice.

Tijana nije bila raspoložena za razgovor.

"Neću da komentarišem privatan život", poručlila je ona, navodi "Kurir".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

92 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: