Vejn Runi kaže "nameštaljka", policija istražuje šta je istina

Fudbaler Vej Runi, uhvaćen je u noćnom provodu gde je u hotelu boravio sa tri devojke koje su se fotografisale i snimale sa njim. Runiju je zasmetalo to što su devojke javno objavljivale da su sa njim i pomislio da je reč o "nameštaljci", pozvao je policiju, nakon čega se njihova zabava u hotelu završila.

Život

Izvor: B92

Utorak, 27.07.2021.

15:23

Vejn Runi kaže
Foto:EPA/ Aleksandra Szmigiel / POOL

Policija potvrđuje da istražuje ovaj slučaj, jer je fudbaler uložio žalbu, nakon što su fotografije na kojima on sedi onesvešćen na stolici i spava postale viralne. Na fotografijama koje su osvanule na Tviteru vidi se da su devojke bile u prisnijem kontaktu sa fudbalerom, ali i polu obučene.

Njegov menadžer je potvrdio da je fudbaler bio "vrlo jasan", smatra da nije učinio ništa loše - ali se brine da mu je "namešteno".

Česterska policija je potvrdila da je primila žalbu fudbalera i da sada istražuje ceo slučaj. Potparol policije se oglasio i rekao: "Primili smo žalbu da se radi o uceni i sada to razmatramo."

Vejn Runi opet prevario ženu? Našli ga u hotelu sa tri devojke, intervenisala i policija Devojke na fotografijama sa Runijem su Snepčet model Tejler Rajan i njene drugarice Elisa Melvin i Bruk Morgan i sve imaju 21. godinu.

Na jednoj slici sa opisom "Mooney Rooney" vidi se devojka koja u savijenom položaju i okrenuta leđima pokazuje zadnjicu, dok fudbaler sedi na stolici, vidno onesvešćen.

"Provele su nekoliko sati sa njim i njegovim prijateljima pre nego što su krenule dalje", rekao je jedan od prijatelja devojaka za inostrane medije.

Prijatelj je rekao da je Runi bio opušten, ali da se ništa fizički nije dogodilo.

"Nije bilo seksualnog kontakta - bila je to samo sjajna noć", dodao je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: