Zašto su žrtve nasele na tretmane nadrilekarke?

Žrtva nadrilekarke koja je radila nestručne intervencije u salonu na Senjaku kaže da je izmanipulisana marketinškom kampanjom poznatih ličnosti i navodi primer Svetlane Ražnatović, koja je Olgicu reklamirala kao stručnjaka. Sa druge strane, Ceca Ražnatović demantuje da je promovisala usluge u tom salonu.

Život

Izvor: B92, Prva TV

Sreda, 02.06.2021.

09:31

Zašto su žrtve nasele na tretmane nadrilekarke?
Foto: Printscreen/Prva TV

Nakon tretmana lica kod Olgice Markanovć, koja je u salonu na Senjaku neovlašćeno pružala estetske usluge za koje nije stručna, pacijentkinja Katarina Milanović je zadobila opekotine trećeg stepena, zbog kojih je tri nedelje provela u kući.

"Sada imam puder koji to prekriva, ali posledice neće moći da se saniraju", kaže Katarina Milanović za Televiziju Prva i dodaje da je izmanipulisana kampanjom poznatih ličnosti.

"Nikada ne biste pomislili da će neko da reklamira nekoga ko može ovako da uništi drugog. Ceca Ražnatović je reklamirala Olgicu kao stručnjaka i neke njene tretmane", tvrdi Katarina Milanović.

Ceca Ražnatović je to, međutim, demantovala.

"Moja porodica i ja nismo reklamirali usluge ulepšavanja u ovom salonu. Koristili smo usluge masaže - brazilska madero terapija pre godinu dana. Nisam reklamirala ništa drugo i ne zloupotrebljavajte me u ovoj tragediji za mnoge žene. Sramota!", napisala je Ceca Ražnatović na svom profilu na Instagramu.

Milanovićeva je takođe rekla da kada je upoznala Olgicu nije stekla utisak da ne može da joj veruje.

"Ubedila me je u to kako su svi zaposleni iz njenog edukativnog centra, koji ne postoji, tu lasersku proceduru radili na sebi. Čula sam od još nekih devojaka da su bile zadovoljne tretmanima lica ali to je bilo samo inicijalno, jer se posledice javljaju posle nekoliko nedelja kada počinju da otpadaju kraste, to joj je dalo prostora da krivi žrtve kako nisu vodile računa o licu", objašnjava ona.

Milanovićeva kaže da je pozvala Olgicu kada je shvatila da nešto nije u redu, ali joj je "doktorka" objasnila da je to normalno.

"Rekla je da je crvenilo posledica mlade kože, prepisala mi je usmeno antibiotske kreme i meleme i rekla da čekam. Počeli su da se javljaju ožiljci, crveni kapilari i neravnine", priča Katarina Milanović i dodaje da je Olgica čak i prebacila krivicu na nju, da je loše vodila računa o koži.

"Nisam joj pretila, rekla sam joj da ću je tužiti, na šta je ona rekla da će mene da tuži za uznemiravanje. Bila je drska prema svim žrtvama", zaključuje Katarina Milanović.

Opširnije u video-prilogu:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

82 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: