Oglasile se i Uraganke - otkrile šta misle o pobednicima

Srpska trojka, Uraganke, i u finalu Evrovizije su, baš poput u polufinalnoj večeri, raspametile sve nastupom, energijom, harizmom i pesmom, a osvojile su 15. mesto.

Život

Izvor: B92, Blic

Nedelja, 23.05.2021.

08:45

Oglasile se i Uraganke - otkrile šta misle o pobednicima
Foto: Profimedia

Sanja, Ivana i Ksenija su dale prvi intervju posle saopštenih rezultata.

"Takmičilo se 39 država, naš plasman je fantastičan. Ja sam prezadovoljna, a i moje cure su. Naravno, svakome bude krivo ako ne zauzme neku visoku poziciju. Mada, ako nisi u prvih 3, kao da nište i nije bilo. Prezadovoljne smo našim nastupom i znamo da je Srbija jako ponosna na nas", rekla je Sanja i dodala:

"Jako nam je drago da je Srbija prepoznala naš kvalitet jer nam je to jako važno".

Hit odgovor Uraganki posle Evrovizije

Pevačica je otkrila i kakvo mišljenje ima o ovogodišnjim pobednicima.

"Meni su oni od početka bili najbolji. I jako mi je drago što su oni pobedili jer su kvalitetni. Drago mi je što se rokenrol vratio na velika vrata jer sam i ja jedna od tih rokenrol duša", priznala je ona za Blic.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

56 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

11 h

Podeli: