Život

Nedelja, 06.12.2020.

12:44

Kraljica Elizabeta ima mnogo sluga, ali jednu kućnu aktivnost voli da obavi sama

Iako je kraljica Elizabeta tokom svoje vladavine zaposlila više od hiljadu sluga koji joj pomažu u skoro svemu, njen bivši lični pomoćnik Pol Barel otkrio je da jednu kućnu aktivnost ipak više voli da obavi sama.

Izvor: B92, index.hr

Kraljica Elizabeta ima mnogo sluga, ali jednu kućnu aktivnost voli da obavi sama
Foto: GettyImages/WPA Pool/Pool

Svake godine kraljica sa porodicom odlazi na imanje Balmoral u Škotskoj, gde letuje, a tada često zahteva da sama opere sudove nakon obroka.

"Voli da ide na izlete, a hranu joj pripremamo mi, ali zato voli sama da opere sudove. Navuče gumene rukavice i spretno pere, dok pomoćnica briše suvom krpom", rekao je Barel.

Dodao je i da kraljica ima specifičan plan ishrane i da jede samo manje obroke tokom dana.

"Ne jede božićnu večeru kao većina nas, koji natrpamo tanjire", priznao je.

Barel je za kraljicu počeo da radi još kao 18-godišnjak, a 1987. postao je lični sluga princeze Dajane, sve do njene tragične smrti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Podeli: