- Vesti -

Zvezda serije "Lost" prvo ozdravila od koronavirusa, ali potom mu se stanje pogoršalo

Danijel de Kim, najpoznatiji po ulogama u seriji "Lost", objavio je da je izlečen od koronavirusa 10 dana nakon što je javno objavio da je zaražen.

Izvor: B92
Podeli
Foto: GettyImages, Mat Hayward / Stringer
Foto: GettyImages, Mat Hayward / Stringer

"Dobra vest je da više nemam virus", rekao je u video-objavi koji je postavio na Instagramu i u kom je opisao svoje iskustvo s bolešću.

Iako je već prošle nedelje otkrio da se oseća "gotovo normalno", priznao je da mu se pre ozdravljenja dogodilo naglo pogoršanje.

"Ova bolest je drugačija je od svega što sam dosad iskusio. Nakon što mi je završilo lečenje, osećao sam se bolje i zdravije, ali čini se da sam bio previše samouveren. Kada sam prestao s lekovima, osećao sam se jako slabo i umorno. Iznenada sam izgubio čulo mirisa i ukusa", ispričao je De Kim.

Iako mu se stanje pogoršalo, groznica se nije vratila.

"Dobra vest je da više nisam imao groznicu, ali i dalje sam se osećao jako loše. Doktor mi je objasnio da su to simptomi koji su prouzrokovani nečim što se zove postvirusna upala, ali da je to deo procesa oporavka. Trajalo je nekoliko dana s prekidima, ali sam čuo sam da kod nekih ljudi može trajati nedeljama", rekao je.

Na kraju je uspeo da se reši svih simptoma te zaključio da je "slobodan od virusa" i da, kako kaže, može sada da pravi egzotična putovanja do dnevne sobe i kuhinje.

strana 1 od 130 idi na stranu