- Vesti -

Pevačica nema lepe reči za predsednika: "Čini se da je najbolesnije biće" FOTO

U iscrpnom razgovoru za magazin "Vog" (Vogue), u kome je govorila o svojim modnim i muzičkim podvizima, pevačica Rijana prokomentarisala je i američkog predsednika Donalda Trampa rekavši kako se čini da je on mentalno najbolesnije ljudsko biće u Americi.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Getty/Kevin Winter
Foto: Getty/Kevin Winter

Naime, Rijana je više puta javno prozvala Trampa. Kada je američki lider nedavnu masovnu pucnjavu u El Pasu nazvao činom kukavičluka koji je rezultat mentalnih problema, pevačica mu je odgovorila da pogrešno speluje terorizam.

"Ljudi se ubijaju ratnim oružjem koje legalno nabavljaju. Ovo jednostavno nije normalno. To nikada ne bi trebalo da bude normalno. A činjenica da je to klasifikovano kao nešto drugačije zbog boje njihove kože? To je šamar u lice. Potpuno je rasistički. Stavite Arape sa istim oružjem u taj isti Volmart u El Pasu i nema šanse da bi Tramp tamo sedeo i govorio u javnosti o mentalnim problemima. Čini se da je predsednik trenutno mentalno najbolesnije ljudsko biće u Americi", rekla je Rijana.

Kada je novinar prošle godine tvitovao da je Rijanina pesma "Please Don’t Stop the Music" odjekivala na Trampovom mitingu, čuvena Riri je tada odgovorila sa: "Neće još dugo..."

Foto: Getty/ Win McNamee
Foto: Getty/ Win McNamee

Na pitanje "Voga" da li je istina da je odbila poluvreme "Super boula" u znak solidarnosti sa igračem Kolinom Kepernikom, pevačica je rekla: "Apsolutno".

"Jednostavno to nisam mogla da uradim. Postoje stvari sa kojima se uopšte ne slažem", rekla je Rijana.

Podsećamo, Kepernik je pre dve godine odbio da ustane tokom intoniranja himne uoči pripremne utakmice protiv "Grin beja". Tada je zajedno s dvojicom saigrača zajedno kleknuo na teren i tako izrazio protest, prenosi Kliks.

strana 1 od 114 idi na stranu