Buba Koreli ne brine za presudu: Nastupao i provodio se u Beogradu

Amar Hodžić, poznatiji kao Buba Koreli, nastupao je sinoć u Beogradu, prvi put nakon što ga je sud proglasio krivim za trgovinu narkoticima i osudio na godinu zatvora.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 30.09.2019.

15:20

Default images

Buba Koreli je zajedno sa Džala Bratom nastupao na jednom splavu u Beogradu, a o svom boravku i nastupu u glavnom gradu pohvalio se na društvenoj mreži Instagram, gde je objavljivao storije sa nastupa, ali i snimke vožnje autom ulicama Beograda.

Na nekoliko ovih video-snimaka, koje je postavio na svoj profil, vidi se atmosfera sa sinoćnjeg nastupa, na koji su došle neke od njegovih kolega kako bi ga podržale.

Buba je pre Beograda nastupao na hrvatskom primorju, ali i uživao u Poreču šetnjom uz more, odajući utisak da preterano ne mari za presudu i moguću zatvorsku kaznu.
Podsetimo, Kantonalni sud u Sarajevu proglasio je krivim Amara Hodžića, poznatijeg kao Buba Koreli, i Almira Bozaliju zbog krivičnog dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Hodžić i Bozalija osuđeni su na godinu zatvora. Oni se terete da su od decembra 2014. do juna 2015. godine kao članovi organizovane kriminalne grupe nabavljali i prodavali opojnu drogu "hašiš", "amfetamin" i "kanabis" na području Kantona Sarajevo.

Buba Koreli bio je u pritvoru od juna 2015. do februara 2016. godine, a u izrečenu kaznu zatvora biće mu uračunato vreme provedeno u pritvoru.

Nakon osam meseci provedenih u zatvoru, Buba ima mogućnost da preostali deo zatvorske kazne plati i time izbegne zatvorsku kaznu.

Još nije poznato da li će reper ponovo u zatvor ili će zatvorsku kaznu da isplati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: