"Previše je debela za fotografisanje": Tramp izbegava ćerku zbog njenog izgleda?

Bivša asistentkinja otkrila šta zapravo predsednik misli o svojoj najmlađoj ćerki.

Život

Izvor: B92

Subota, 31.08.2019.

13:08

Foto: Gettyimages/Chip Somodevilla

U nezvaničnom razgovoru, Trampova bivša asistentkinja Medlin Vesterhaut otkrila je da je ona imala mnogo bolji odnos sa Trampovom ćerkom nego rođeni otac. Rekla je da ne voli da ga fotografišu sa Tifani jer je ona previše gojazna, prenosi rt.con.

Ona je nakon nekoliko pića "otvorila dušu" jednom od novinara i rekla šta zapravo predsednik misli o rođenoj ćerki. Često se dešava da osoblje Bele kuće večera sa novinarima kada je predsednik odsutan, a nju ostali otpužuju da je prekršila kodeks ponašanja i privatnosti. Osoblje je istaklo da je ova njena izjava izvučena iz konteksta i da to nije tačno.

Tramp je rekao, nakon što je ova izjava izneta u javnost, da on voli svoju ćerku i da je sa njom u kontaktu. Ostali su Medlin osudili da se ponašala kao špijun od prvog dana službe.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

41 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: