- Vesti -

"Previše je debela za fotografisanje": Tramp izbegava ćerku zbog njenog izgleda?

Bivša asistentkinja otkrila šta zapravo predsednik misli o svojoj najmlađoj ćerki.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Gettyimages/Chip Somodevilla
Foto: Gettyimages/Chip Somodevilla

U nezvaničnom razgovoru, Trampova bivša asistentkinja Medlin Vesterhaut otkrila je da je ona imala mnogo bolji odnos sa Trampovom ćerkom nego rođeni otac. Rekla je da ne voli da ga fotografišu sa Tifani jer je ona previše gojazna, prenosi rt.con.

Ona je nakon nekoliko pića "otvorila dušu" jednom od novinara i rekla šta zapravo predsednik misli o rođenoj ćerki. Često se dešava da osoblje Bele kuće večera sa novinarima kada je predsednik odsutan, a nju ostali otpužuju da je prekršila kodeks ponašanja i privatnosti. Osoblje je istaklo da je ova njena izjava izvučena iz konteksta i da to nije tačno.

Tramp je rekao, nakon što je ova izjava izneta u javnost, da on voli svoju ćerku i da je sa njom u kontaktu. Ostali su Medlin osudili da se ponašala kao špijun od prvog dana službe.

Vesti

Voditeljka uporedila svog kolegu sa gorilom VIDEO

Voditeljka ABS Aleks Hausen vodila je jutarnje vesti sa kolegom Džejsonom Heketom, kada se odjednom, komentarišući segment koji se odnosio na gradski zoološki vrt u Oklahomi, okrenula ka svom kolegi Afro-amerikancu i rekla da gorila liči na njega.

Vesti petak 30.08. 14:30 Komentara: 6
strana 1 od 123 idi na stranu