Jedan kamen na Marsu nazvan je po legendarnoj rok grupi: "Ne mogu da verujem"

Iako Mik Džeger i Kit Ričards u čuvenoj pesmi "I can get no satisfation" pevaju o nemogućnosti da osete zadovoljstvo, sada se konačno osećaju drugačije pošto je jedan mali kamen na Marsu dobio naziv po njihovoj legendarnoj rok grupi Roling stouns.

Život

Izvor: Tanjug

Petak, 23.08.2019.

10:30

Jedan kamen na Marsu nazvan je po legendarnoj rok grupi:
Foto: Ruletkka/depositphotos

NASA je kamen nazvala "Kamen Roling stounsa" (Rolling Stones Rock) nakon što ga je robotizovana svemirska sonda Insajt snimila kako se kotrlja po površini Marsa.

Vest o tome prvi je objavio američki glumac Robert Dauni Džunior, koji se popeo na binu na stadionu Rouz Boul u Pasadeni u Kaliforniji samo nekoliko trenutaka pre nego što su na nju izašli Stounsi.

Potom je Mik Džeger iskoristio trenutak između nekoliko pesama da pubilici kaže da je NASA Stounsima dala nešto o čemu su oduvek sanjali, "našu sopstvenu stenu na Marsu". "Ne mogu da verujem", rekao je Džeger dodajući da bi voleo da može da donese tu stenu i stavi je na kamin.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: