- Vesti -

Bojana Vunturišević i Eyesburn: #KakoToMislišNeMože još jedan nespojivi hit?!

Nakon neočekivanog iznenađenja i velikog uspeha trake koju su izbacili Coby i orkestar Strings n Roses, Tuborg nastavlja da iznenađuje u #kakotomislišnemože maniru. Još jednu neočekivanu muzičku saradnju, ovoga puta, potpisuju Bojana Vunturišević i Eyesburn.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Promo / Tuborg
Foto: Promo / Tuborg

Pesma kojom su se Bojana i Eyesburn pridružili #kakotomislišnemože izazovu, je veliki hit kultnog benda "Fool control", a obrada u Bojaninom stilu je još jedan korak napred u Tuborgovoj misiji da muziku različitih autora, oslobodi, oplemeni i približi je svima.

"U muzičkom izrazu Eyesburn je veoma različit od onoga što mene karakteriše, ali oni su u velikoj meri uticali na mene kao muzičkog autora. Poziv za učešće u izazovu me je jako obradovao, posebno kada sam shvatila da ću sa momcima raditi na generacijskoj himni 'Fool control'. Imala sam potrebu da tekst prevedem na maternji jezik i prilagodim ga sadašnjoj generaciji tako da, sada, ponovo imamo novu himnu jedne nove generacije koja je u 'fulu', ali i u 'kontroli'", izjavila je mlada autorka Bojana Vunturišević.

Bojana je ovim, u saradnji sa čuvenom grupom, stvorila nezvanični hit ovog leta!

"Muzika ne poznaje granice i treba da spaja ljude, umesto da ih razdvaja i marginalizuje. Tuborg čvrsto veruje da je muzika podjednako lepa i moćna odakle god da dolazi jer, na kraju, poenta je da se u životu uvek dobro zabavljamo", izjavila je Tijana Stanković, Global Brands Coordinator kompanije Carlsberg Srbija, povodom lansiranja još jednog, pretpostavljamo velikog, letnjeg hita.

Tu, međutim, nije kraj! Dok budemo uživali u pravom letnjem vajbu Bojaninog novog hita, Tuborg sprema najveće iznenađenje ovogodišnje OPEN kampanje.

Svima dobro poznata pesma međunarodnog elektro-pop sastava jedva da će moći da se prepozna u fantastičnoj izvedbi interesantnog domaćeg pevača, koji je čuvenom hitu dao svoj jedinstven pečat...

Vesti

Ruska crkva gradi "pravoslavni Vatikan"?

Ruska pravoslavna crkva razvila je planove za izgradnju vlastitog Vatikana, za koji joj je potrebno oko dve milijarde dolara. Razgovori crkvenih zvaničnika sa rukovodstvom grada Sergijev Posad, koji se nalaze u moskovskoj regiji, vode se još od 2017. godine.

Vesti nedelja 30.06. 13:46 Komentara: 69
strana 1 od 130 idi na stranu